background image


 ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  

  

  

  

  

  


 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ PHYTO

Ένας στους δύο άνδρες χάνει τα μαλλιά του από την ηλικία των 30 χρόνων. Γενικά η τριχόπτωση είναι κληρονομική, επίμονη, και γίνεται χρόνια.  Ούτε οι γυναίκες μένουν ανεπηρέαστες, καθώς μπορεί να παρουσιάσουν διάχυτη τριχόπτωση, συχνά εφήμερη, που σχετίζεται με αλλαγές στον τρόπο ζωής τους (στρες, κούραση) και σε ορμονικές αλλαγές (μετά την εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση). Όποια κι αν είναι η αιτία, η τριχόπτωση είναι ένα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο. Φυσικά δεν γίνονται θαύματα αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: «Όσο πιο πρώιμη είναι η τριχόπτωση, τόσο πιο επιθετική είναι» κι «όσο πιο νωρίς αρχίσετε μία αγωγή, τόσο πιο γρήγορα θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα».  

Για κάθε τύπο τριχόπτωσης – στην αρχή της, κληρονομική και επίμονη ή αντιδραστική – η Phyto σας δίνει την κατάλληλη λύση μέσω των φυτών. Μία αποτελεσματική λύση που αποδεικνύεται από κλινικές μελέτες οι οποίες πραγματοποιούνται στα πιο αναγνωρισμένα δερματολογικά κέντρα, όπως το Νοσοκομείο l’Hôpital Saint Louis στο Παρίσι. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανακαλύψετε τα εξειδικευμένα προϊόντα της εταιρείας.


 

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Bαφές μαλλιών της Apivita

                              


 

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ Deligios Stevia 

Pannacotta πορτοκάλι

8 μερίδες των 100 γρ. – 100 θερμίδες ανά μερίδα                     

Γλυκαιμικός δείκτης, GI: 6 (χαμηλός)

Γλυκαιμικό φορτίο ανά μερίδα 100 γρ., GL: 1 (χαμηλό)

Θα χρειαστείτε:

250 ml κρέμα γάλακτος (ή φυτική κρέμα)

150 γρ. γιαούρτι στραγγιχτό 2% λιπαρά

½ φλιτζάνι Deligios Erystevio Φυσικό Γλυκαντικό Χωρίς Θερμίδες

Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι

1 φακελάκι ζελατίνης 10 gr

1 συσκευασία βανίλια

 

 

Τοποθετήστε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Βάλτε την μισή κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, το Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό, την βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά και αφού το μίγμα ζεσταθεί προσθέτουμε την ζελατίνη αφού την έχουμε στύψει καλά. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά μέχρι να διαλυθεί καλά. Κατόπιν προσθέτουμε και το κρύο μίγμα του γιαουρτιού με την κρέμα γάλακτος, και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Μοιράζουμε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει και διακοσμούμε με φέτες πορτοκαλιού και λίγο μέλι (εαν το θελήσουμε).